Saturday, June 16, 2007

AM2NF3-VSTA ASROCK AM2 NF3-250 DDR2 SATA R 8CH LAN
COD400W-120 Nätdel...

Friday, February 09, 2007

Ljud..

Fyfan säger jag bara. Vilket meck det är att redigera ljud, ge mej film any day of the week!
Klockan är för närvarande 04:59 och undertecknad har spenderat ungefär 14 timmar framför skärmen med samma infernaliska ljudfiler.

Note to self: även om deadlinen är kort kan det underlätta att ta en dag och skrapa ihop bra grejer så att inspelningen blir av någorlunda kvalitet. Risken för bättre resultat är av omätliga proportioner.

Dagens nyfunna hatobjekt är annars olika helt okompatibla videoformat och konverteringsmöjligheterna mellan dem, djungeln är djup och ogenomtränglig. Mörk och outgrundlig som den arabiska natten..

Jag är trött som fan. Och till min stora glädje tar det 20 minuter att konvertera från helvetes jävla wma till avi-format. Jag måste göra detta trots att jag har en sparad version i avi-format, meen inte i VANLIGT jävla avi. Nejdå, utan något jävla specialhelvetesskit!

Arrgh.

Monday, October 30, 2006

nichiyoubi

Ja, söndag.
Lyckats spendera hutlösa summor trots minimal utgång/krogbesök, jag skyller allt på mat.

Ledig = jobb, vilket är bra för min del.

I övrigt inget att rapportera, eller jo. Men jag skiter i det för närvarande. Förresten, senast avnjutna film ins kino: Babel - som varmt rekommenderas av eder ödmjuke författare. Tragisk, snygg och underbart klippt, en vinnare helt enkelt.

Thursday, October 26, 2006

there there there...

Det har varit en tämligen kaotisk dag, som redan inledningsvis barkade åt helvete. Hade, min vana trogen, lyckats döda väckarklockan och vaknade därför med ett ångestladdat ryck fem minuter innan mitt seminarie skulle börja. Jag lyckades mot förmodan med konststycket att bara komma en halvtimme sent och förstod följaktligen ingenting av den första timmen.

Dagens avlyssnade (efter tips från Ulf):
http://www.theafternow.com/listen.php

Dags för en glossession, gambate!

Wednesday, October 18, 2006

Baaaa!

Jag är pank, pank och skrank!
Skrank som i skranglig och dålig student.

Har inte bloggat på skitlänge, anledning: massor av saker jag borde men ändå inte gjort. Vi kan kalla det _____'s lag (där ______ ersätts med valfri kvasi-intellektuell kvacksalvare) - dvs. konsten att gräva ner sej och sucka över för mycket att göra och följaktligen inte få någonting ALLS gjort. Istället för att dela upp problemen i små bitar och bara GÖRA spenderas oerhört mycket energi och tid på att klaga, hitta på bortförklaringar och helt enkelt i allmänhet göra annat.
Vi kan helt enkelt kalla det Eriks lag!

Jag vill åka till Falköping och gå på fest i helgen, imorn blir det klart om jag kan göra det. Som det ser ut just nu är svaret inte. Men man kan ju hitta biljetter för 25 kronor på SJ eller hur? Mirakel händer.

Jobbar med Bildbyrån annars, skrivit ett asbra skript idag, för att skala bilder och behålla proportioner. Fanns säkert tusen färdiga såna men var ligger njutningen i det?

Min mobilladdare gick sönder idag (!) och det är ju mindre positivt.

Wednesday, October 04, 2006

べんきょうします。

Dagens lektion, hyfsat seg.
Inlämning:
メリーさん は 土曜日 に きようと で えいがを みます。
メリーさん は 日曜日 に おさか に レストラン で ばんごはん を たべます。
スエさん は 土曜日 に うち で 本を よみます。
スエさん は 日曜日 に としょかん に べんきようします。

Ska sjappa nu och skaffa någon form av mat, måste få styr på en massa grejer idag känns det som. Saker som helt enkelt måste lösa sej.

Well well well, later.

Schmeck

Schmeck schmeck schmeck, schmeck.
Ja, jag säger då det.

Läs edvins blog om svanjakt.

Nu ska jag sova.
Idag har vart en trött dag.

Wednesday, September 27, 2006

Show me emotion -SNAP-

Kameran har landat, men batteriet måste laddas så JÄVLA länge. Jag klättrar på väggarna, kan det aldrig bli klart!

Spenderat större delen av dagen på universitetet, gjort en massa övningar i lärostudion.
Jag och Eric satt sen på tricken och diskuterade om varför det man sysslar mest med som människa ibland kan vara det svåraste området att bemästra, dvs. social samvaro och kontakt. Kom inte fram till så mycket vettigt, förutom att jag ska försöka vara en fantastiskt öppen och tillmötesgående människa kommande vecka och verkligen försöka intressera mej och lära känna nya människor jag träffar. Om det känns skevt läggs hela projekt förbättra ner, iaf. på den punkten.

Jobbat en hel del med Sitebuilder-1.0 som projektnamnet för mitt senaste projekt går under, börjar fungera väldigt tillfredsställande till min egen stora lättnad. Målsättningen är att få klart det mesta i helgen/början av nästa vecka och sen gå ner på detaljnivå för att finputsa. Ska, nu när jag bekantat mej med koden som kommer behövas, börja bygga bildbyrålösningen på allvar.
Har i princip alla mentala byggstenar klara redan.

Provar att lägga upp lite japanska från senaste inlämningsuppgiften, mest för att se om min blog klarar av encodingen:
クリスチさん の ともだち の クリスチ たなか さん です。フランスじん です。
パリダだいがく の がくせい です、せんもん は エエンゴ です。
おとおさん は にほんじん です。おかあさん は フランスじん です。